Edmundas Kučinskas – Plungės kultūros centre

Vienas populiariausių Lietuvos dainininkų Edmundas Kučinskas kviečia visus į savo naująjį koncertinį turą. Jis prasidėjo rugpjūčio 26 d. Palangos koncertų salėje, o pagrindiniai koncertai įvyks gruodžio mėnesį didžiausiose arenose Šiauliuose, Vilniuje, Klaipėdoje ir Kaune. Lapkričio 10 d. Edmundas Kučinskas koncertuos ir Plungės kultūros centre.
nuotrauka

Naujos koncertinės programos moto – „Tai, kas paprasta, gražu ir amžina.“ Tai dainos, kurios amžinos kaip saulė, jūra, smėlis, kurios eina iš širdies į širdį ir sukuria ilgai išliekančias bendrumo akimirkas.
Dainininkui akompanuos E. Kučinsko naujai sukurtas populiariosios muzikos orkestras, kuriame groja talentingiausi ir profesionaliausi Lietuvos muzikantai.
O koks koncertas be staigmenų? „Žinoma, bus ir jų!“ – intriguoja atlikėjas.
Ilgametė sėkminga E. Kučinsko sceninė patirtis, išskirtinis muzikalumas, ypatingas balso tembras, autentiškas, su niekuo nesumaišomas stilius, ekspresija ir charizma lemia, kad jo koncertai visada yra nuostabi pramoga ir geros nuotaikos garantija, puiki dovana sau ir artimiesiems.
„Švęskime gyvenimo šventę kartu!“ – kviečia E. Kučinskas visus, pasiilgusius elegantiškos, kokybiškos, klasikinio formato ir šiuolaikiško skambesio popmuzikos.
Bilietai Plungės kultūros centro kasoje bei: https://www.ticketmarket.lt/lt/e/renginys/edmundas-kucinskas-plunges-kulturos-centras-2023
Organizatorių informacija

Užs. Nr. 383