Keistuolių teatras keliauja į Plungę ir kviečia į jausmingąjį spektaklį „Muzika 2“!

Šis sezonas Keistuolių teatrui ypač intensyvus – numatyta itin daug gastrolių visoje Lietuvoje. Vienas tokių susitikimų įvyks jau lapkričio 28 dieną, Plungės kultūros centre rež. Justo Tertelio spektaklyje „Muzika 2“.

Spektaklyje aktoriai Dalius Skamarakas ir Vesta Šumilovaitė kreipsis į žiūrovus, teigdami, kad šį kartą apie meilę kalbės kitaip nei įprasta – kūrybinį žvilgsnį nukreips į šio, rašytojų bei filosofų apmąstyto bei aprašyto, jausmo pabaigą ir tos pabaigos priežastis, linkėdami susirinkusiems šią sudėtingą būseną geriau patirti teatre, o ne gyvenime.

Spektaklis „Muzika 2“ atveria duris į trapų dviejų žmonių santykių pasaulį. Kaip teigė režisierius Justas Tertelis: „Šiame spektaklyje pagrindiniai veikėjai stengiasi surasti sau rūpimus atsakymus, bando „paleisti“ vienas kitą, bet kartu nesąmoningai geidžia susigrąžinti, kas prarasta. Jie atsiduria savotiškoje tarpinėje būsenoje, kuri neleidžia judėti į priekį. Kaip kūrėjas suprantu, kad tikrai daug žmonių yra patyrę šią būseną, todėl, manau, verta apie ją kalbėti, o mums, teatro kūrėjams, įdomu atidžiau ją patyrinėti teatro scenoje“.

Bilietus galite įsigyti ticketmarket.lt ir kultūros centro kasoje.

Gastroles finansuoja Lietuvos kultūros taryba

nuotrauka

Užs.Nr. 406