Kas yra „Navision“ programa ir kuo ji naudinga jūsų verslui? (5 pliusai)

Asociatyvi nuotrauka
Sėkmingas įvairių procesų valdymas gali tapti vienu iš didžiausių iššūkių bet kuriam verslui. Pradedant apskaita, baigiant tiekimo grandine ar pastatų administravimu – kiekviena sritis pasižymi sava specifika bei niuansais, kuriuos optimaliausiai valdyti padeda specializuota programinė įranga. Bene populiariausia ir universaliausia versle pasitaikančių procesų valdyme pritaikoma – „Navision“ programa. Ją naudoja įvairių sektorių gamybinės, prekybinės ar paslaugų įmonės. Kuo ji būtų naudinga jūsų verslui? Štai net 5 pliusai!

Universalumas – tai kuo Navision programa išsiskiria iš kitų

Pagrindinis skirtumas tarp  „Navision“ ir kitų verslo proceso valdymo programų yra tas, kad pastarųjų nepavyks pritaikyti skirtingoms funkcijoms. Na, o štai „Navision“ programa, sukurta „Microsoft Dynamics 365“ platformoje, lengvai prisitaikys prie beveik bet kurios įmonės poreikių. Ir visai nesvarbu, kokioje srityje veikiate, beveik neabejotina, kad „Microsoft Dynamics NAV“ (dabar vadinama „Micorosoft Dynamics 365 Business Central“) patenkins jūsų poreikius. Ši programa pritaikoma lengvai:
• atsargų ir sandėliavimo procesuose;
• gamybos ir tiekimo grandinės valdyme;
• NT valdyme;
• faktoringo, lizingo ir kitų finansų procesų valdyme;
• verslo analitikos tikslais.
Be to, atskirus programos modulius galima modifikuoti ar įdiegti specializuotas jų versijas. Na, o tokie integruoti sprendimai kaip „Power BI“ verslo analitikos įrankis leis realiu laiku ir interaktyviai stebėti besikeičiančius duomenis ir generuoti ataskaitas.

 

Aukščiausio lygio patogumas naudotojui

„Navision“ programa, kaip jau minėjome, yra „Microsoft Dynamics NAV“ (arba „Dynamics 365 Business Central“) sistemos dalis. Dėl to ji dalinasi tam tikrais panašumais su visiems versle gerai žinomomis „Microsoft Suite“ programomis („Excel“, „Word“, „Outlook“ ir kt.). Tokie panašumai naudotojams leidžia lengviau rasti funkcijas, paprasčiau mokytis ir pasiekti gerus produktyvumo rodiklius jau nuo pat pradžių.
Jeigu nuspręsite sistemą įsigyti arba domins NAV nuoma, tuomet jūsų personalui bus vedami ir specialūs apmokymai, kurių metu programinės įrangos tiekėjai supažindins su veiklos niuansais bei programos galimybėmis.

 

Duomenys gali būti pasiekiami debesyje

Debesų kompiuterijos privalumai verslo procesų valdyme yra keli.
Pirmiausia, turime išskirti tai, kad duomenų saugojimas debesyje leidžia lengvai bendradarbiauti kuriant, redaguojant ar keičiant dokumentus. Antras dalykas, kurį suteikia cloud tipo duomenų saugojimas – laisvė pasiekti dokumentus nebūtinai tik iš darbo vietos. Specialistai gali naudoti išmanųjį telefoną, planšetę ar nešiojamą kompiuterį ir duomenis pasiekti darbo vietoje, komandiruotės metu, per pietų pertrauką ar kitu metu. „Navision“ programa turi galimybę būti įdiegta debesyje.

 

Galima pamatyti gyvą demonstraciją

Bene didžiausia ir patikimiausia „Microsoft Dynamics NAV“ tiekėja Lietuvoje – „Softera“ – gali pasiūlyti gyvas demonstracijas jūsų įmonei. Demonstracijos metu, jūs ir jūsų kolektyvas gali gyvai stebėti, kaip specialistai naudojasi programa, užduoti klausimus, pamatyti naudą ir aiškiai suprasti, kaip pavyktų įlieti „Navision“ į savo verslo valdymą. Demonstracijos metu gali būti išgryninami jūsų poreikiai ir rodomos tik pačios aktualiausios funkcijos. Toks procesas leidžia aiškiau suprasti programinės įrangos naudą bei vertę!

 

Pritaikyta naujausiems ir aukščiausiems standartams

Geroji praktika, etiškas veiklos vykdymas, aukščiausių kokybės bei duomenų valdymo saugumo reikalavimų atitikimas – prestižinės sritys verslui. Navision programoje esantys moduliai yra paruošti eksploatavimui ir naudojimui pagal visus LR įstatymus bei procesus norminančius aktus. Galima lengvai naudotis SEPA funkcijomis, I.MAS moduliu, taip pat ir GPAIS, SAF-T bei daugybe kitų. Funkcionalumas nėra ribojamas. Tereikia susisiekti su programinės įrangos tiekėjais ir jie, pagal poreikį galės įdiegti naują modulį jūsų poreikiams patenkinti!

Užs. Nr. 176 r