2023-iųjų „Pantone“ spalva: kaip ja puošti svetainės interjerą?

Asociatyvi nuotrauka
Šiais metais siekiate susikurti pagirtiną ir madingą svetainės interjerą? Tuomet naudokite 2023 metų spalva „Pantone“ išrinktą „Viva Magenta“! Šis patrauklus rausvai raudonas atspalvis suteiks jūsų svetainės interjerui šilumos ir drąsos. Atskleidžiame, kaip paprastai, neatliekant kapitalinio baldų pakeitimo, šios spalvos elementus pritaikyti savo namų erdvėje.

Dekoratyvinės pagalvėlės

Ryškios bei žaismingos spalvos dekoratyvinės pagalvėlės ir kokybiški odiniai baldai jūsų svetainėje atrodys puikiai. Beje, kas geriausia – jokio skirtumo, kokios spalvos yra jūsų sofa ar minkštas kampas, nes „Viva Magenta“ dera beveik prie visko. Sėkmingai šį madingą atspalvį galima pritaikyti net ir namų aplinkoje, kurioje dominuoja žalia. Pabandykite – nustebsite šios išskirtinės spalvos universalumu!

Šviestuvai

Jūsų svetainės interjeras pasižymi rafinuotu klasikiniu stiliumi? Tuomet jame nesudėtingai pritaikysite madingiausią 2023-ųjų spalvą, kuri spinduliuoja drąsa. Mūsų pasiūlymas – rinktis „Viva Magenta“ atspalvio aksesuarus. Tiesa, nebūtina mesti laukan visų turimų interjero detalių ir skubėti pirkti naujų. Patobulinkite jau turimas! Pavyzdžiui, galima pakeisti klasikinį šviestuvo gaubtą į rausvai raudoną ir prie jo priderinti panašaus atspalvio stiklinę vazą. Skamba paprastai? Taip ir yra!

Kilimai

Svetainė dažnai įsivaizduojama su didžiuliu, kambario viduryje patiestu kilimu. Ši minkšta interjero detalė suteikia namų erdvei jaukumo ir lengvumo jausmą. Taip pat patogu, kad galima pagal savo poreikius išsirinkti norimo dydžio, medžiagos, formos ir spalvos kilimą. Taigi, jei savo svetainėje kol kas neturite šios švelnios interjero detalės, šiemet puiki proga įsigyti rausvai raudoną kilimą. Tokiu būdu subtiliai svečiams parodysite, kad išmanote interjero madas, tačiau nesate dėl jų išprotėję.

Paprastas ir lengvas būdas pakeisti seną interjerą – atrasti naujas spalvas. O jei norite, kad jūsų svetainė šiais metais būtų madinga, raginame ją papuošti 2023-iųjų spalva „Viva Magenta“. Būkite drąsūs ir nepabijokite šiek tiek pasikeisti. Esame tikri – bus verta!

Užs. Nr. 607